VRAAG HIER UW
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
meer info

Domotica voor een optimaal wooncomfort

Als u een vakman zoekt om domotica in Vichte of omstreken te installeren dan neemt u gewoon contact op met DebaLED Technics. Dit bedrijf plaatst verschillende domoticatoepassingen om zo uw volledig huisnetwerk te automatiseren. Met zijn jarenlange ervaring in domotica is zaakvoerder Henk De Baeremaeker zeer bedreven in alles wat met huisautomatisering te maken heeft. Hij plaatst toepassingen in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Voor een beter levenscomfort

Domotica is een symbiose van technologie en diensten om u een betere levenskwaliteit aan te bieden. Het heeft veel verschillende toepassingen. U kunt er uw ventilatie mee bedienen, uw rolluiken naar boven of beneden halen, de temperatuur per kamer beheren, uw energieverbruik meten en aanpassen en zo veel meer. Het handige is dat dit allemaal te bedienen is vanaf uw smartphone of tablet, zelfs als u op een andere locatie bent. Heel gemakkelijk en geruststellend.

Verschillende functies

Domoticatoestellen kunnen ook op elkaar afgestemd worden. Zo gaan de lichten aan als u het alarm uitschakelt of stopt de verwarming met opwarmen als u de ramen opent. Er zijn ook mogelijkheden met tijdsfuncties. Wilt u bijvoorbeeld dat op een bepaald uur van de dag een licht aanschiet? Geen probleem. De domoticatoepassingen die DebaLED Technics voor u installeert kunnen het allemaal.

Maak een afspraak

Als u meer inlichtingen wenst over domotica in Vichte dan moet u zeker contact opnemen met DebaLED Technics. Deze elektricien komt vrijblijvend langs om de situatie bij u thuis te bekijken en te overlopen met u wat allemaal mogelijk is.

  

Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren