VRAAG HIER UW
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
meer info

Optimale luchtkwaliteit dankzij vakkundig geïnstalleerde woningventilatie

Voor de professionele installatie van woningventilatie in Vichte en omstreken kunt u rekenen op DebaLED Technics. Deze elektricien is gespecialiseerd in de plaatsing van woningventilatiesysteem C. Hij gebruikt daarbij steeds het kwalitatieve merk Renson. Het is een investering meer dan waard, want goede luchtkwaliteit is essentieel voor een degelijk wooncomfort.

Ventilatiesysteem C

Ventilatiesysteem C is een systeem waar de luchttoevoer op een natuurlijke manier gebeurt en de luchtafvoer op mechanische wijze. Verse lucht wordt in de woning aangezogen via roosters in ramen of muren. De vervuilde lucht ontsnapt naar buiten via een centrale ventilatie-unit. Het zijn vooral de droge ruimtes, zoals de living, slaapkamer en bureau, die een toevoer van verse lucht krijgen.

Nieuwbouw en verbouwingen

Vooral nieuwbouwwoningen en gerenoveerde woningen hebben baat bij een degelijk ventilatiesysteem. Dergelijke woningen zijn namelijk zeer goed geïsoleerd, waardoor de ruimtes soms onvoldoende verlucht worden. Dat kan verschillende ongemakken met zich meebrengen zoals onaangename geuren die blijven hangen en vochtproblemen.

Maak een afspraak

Maak dus snel een afspraak met deze elektricien voor de installatie van woningventilatie in Vichte of omstreken. Ook als u meer inlichtingen wenst of vragen heeft over de andere diensten, helpt DebaLED Technics u graag verder. De opmeting en offerte zijn uiteraard steeds vrijblijvend. Twijfel dus niet op contact op te nemen.

Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren